Aanraders

Weblink: Eva’s Sparrow
A light dish made of music, with a spoonful of Jazz, tiny flavours of Blues, soft aroma’s of Soul and bits of Pop ingredients, to be served hot and after midnight !

Weblink: Guy Kestens & Kadenza
Cadenza gitaarklas is een privé–gitaarschool waarin de leerlingen zelf bepalen welk instrument ze willen bespelen: klassieke, folk of elektrische gitaar. Zo verwerven ze de gitaarvaardigheden via het repertoire dat ze zelf samenstellen. Uiteraard krijgt elke beginneling de basisopleiding, maar altijd aan de hand van voor hem herkenbare (meestal hedendaagse) voorbeelden.

Weblink: Jazz-o-Phonics
“The Fabulous Jazzophonics ” werden opgericht in 2005. De groep bestaat uit geschoolde muzikanten (Antwerps Muziekconservatorium, Jazz Studio, Muziekodroom, Lemmens Instituut, Conservatorium Maastricht, …).

Weblink: Mary’s Little Lamb
Keerbergenaars brengen bloosy roots-rock

Weblink: Liefde voor Muziek – Keerbergen
Op 12 mei 2012 organiseert de Keerberse cultuurraad, met ondersteuning van de gemeente Keerbergen en de locale economieraad, terug Liefde voor Muziek.
Dit maal spelen verschillende Keerbergse groepjes van 13u tot 17u in een 10-tal Keerbergse handelszaken.

Weblink: De Buchstabierers
De Buchstabierers zijn een koperkwintet. Ze spelen muziek van verschillende genre’s en leeftijden. Pieter en Jared spelen trompet, Bavo neemt de bugel voor zijn rekening, Youna doet het op de trombone en Maarten is onze bastuba.