Jeugddag met optredens en barbecue op zaterdag 25 mei 2013

Beste fanfare liefhebbers,

Net zoals vorig jaar, sluit de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Keerbergen het einde van de muzikale opleiding 2012 – 2013 af met onze jaarlijkse Jeugddag, die doorgaat op zaterdag 25 mei 2013 in het KLJ lokaal, Putsebaan 115, 3140 Keerbergen.

Tijdens de Jeugddag geven wij onze leerlingen een podium zodat zij kunnen laten horen wat zij dit jaar (bij)geleerd hebben. Zij hebben hier hard voor geoefend en het belooft dan ook een spetterend optreden te worden in een gemoedelijke sfeer.

Wij verwachten u om 16u. Dit is de start van de individuele optredens. Daarna volgt een concert van het instaporkest ‘Crescendo’ onder de leiding van Luc Schoeters. Het instaporkest ‘Crescendo’ is samengesteld uit onze leerlingen die zich reeds wagen aan samenspel. Dit mag u zeker niet missen.

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue. Voor de barbecue vragen we een deelname in de kosten : 17 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen (6 jaar t/m 12 jaar). Hiervoor krijgt u een aperitief en barbecue à volonté. Betalen kan u ter plaatse.

Omdat we toch graag zouden weten hoeveel volk we mogen verwachten, is vooraf inschrijven voor de barbecue verplicht. Dit kan telefonisch bij Ilse De Weerdt op nr. 0475/39.35.96 of via mail ilse.deweerdt@telenet.be, uiterlijk tot en met 19 mei 2013.

Zoals de vorige jaren belooft dit weer een fijne dag te worden.

Tot dan !!

Met muzikale groeten, Het Jeugdbestuur